marți, 31 martie 2009

RAPPING FLIGHT ATTENDANT

Tocmai am dat peste acest filmulet, absolut delicios! Mi-ar fi placut sa zbor si eu cu el:))


luni, 30 martie 2009

O SAMBATA DE POMINA - A SATURDAY TO REMEMBER

Vazusem ceva de genul asta doar pe MTV. Se numeste un fel de City Hunt. Timp de 3 ore trebuia sa alergam prin oras si sa indeplinim 22 de sarcini. Echipa noastra era formata din 10 oameni trasi la sorti, care de care mai diferiti, doar asa-i in haita :)) Ne-am denumit Infailibilii. Hai sa vedem cum au decurs evenimentele:
(I've seen this only on MTV. Its called something like City Hunt. For 3 hours we had to run all over the city and accomplish 22 tasks. We drew our names so our team included 10 different people as in personality. We called ourselves The Infallibles. Let's see how things worked:)


1. Scrieti-va cate o litera din numele echipei pe talpa stanga si formati un cuvant.
(Write a letter from the name of your team, on your left sole and form a word.)

2. Cele mai strambacioase figuri.
(The best funny faces.)

3. Inghesuiti intr-o cabina telefonica.
(Squeezed in a phone booth.)

4. Cereti unei maturatoare obiectul muncii iar daca aveti vesta ei pe voi, bonus.
(Ask a street sweeper his broom and do his work. Bonus, if you have his coat on you.)

5. Luati pulsul unei farmaciste.
(Take the blood pressure of a chemist.)


6. Spalati parbrizele a 5 masini intr-o intersectie si cereti bani. Bonus, daca una dintre masini e Honda.
(Wash 5 cars in an intersection and ask for money. Bonus, if one of the cars is a Honda.)

See our nice, beautiful Honda?:)


7. Poza cu o reptila. Daca e in jurul gatului si e sarpe bonus.
(Picture with a reptile. Bonus if its a snake around your neck.)
N-am avut de unde, dar e si dragonasul ala bun la ceva:)
(We couldn't find any, but this little dragon is worth something too.)

8. Probat de incaltaminte pe piciorul stang. Bonus daca sunt adidasi albi.
(Try shoes on your left foot. Bonus if they are white sneakers.)
Singurii care am facut poza in grup;))
(Only ones who took a group picture.)

9. Poza lipiti de geamul unui magazin.
(Stuck to a shop's window.)

10. Hora Unirii in piata cu acelasi nume, cantand Hai sa dam mana cu mana! (poza + video)
(A traditional dance in Romania in Unity Square, while singing a traditional romanian song.)



11. In aer.
(In the air.)

12. O masina cu peste 200.000 km la bord.
(With a car with over 200.000 km on board.)


13. Alimentati o masina la benzinarie. Bonus daca e Toyota Auris neagra.
(Filling the tank of a car. Bonus if it's a black Toyota Auris.)

E clar ca Dumnezeu ne-a pus masina in drum;))
(Of course God planted this car on our way.)

14. Langa un simbol sau o sigla care sa aiba denumirea unui din echipa. Bonus daca este nume din Biblie.
(Near a symbol or a sign with the name of someone in our team. Bonus if its a biblical name.)
Am avut-o pe Melinda in echipa.
(We had Melinda in our team.)

15. Intrati in baia unui membru din echipa, inchideti usa si trageti apa.
(Walk into a team's member bath, close the door and flush the toilet.)



16. Faceti poza cu o masina de politie cu usile deschise. Bonus daca unul dintre voi este in masina. Super bonus daca sunt 5 dintre voi in masina.
Din pacate nu am dat peste nici-un politist care sa nu fie speriat de Youtube sau bloguri;)) asa ca... data viitoare aceasta sarcina:)
(Take a picture near a police car with doors open. Bonus if one of you is in the car. Super bonus if 5 of you are in the car. Infortunately, we didn't cross any unfreaked of Youtube and blogs cop so..next time!)

17. Poza intr-un vagon de tren. Bonus daca este locomotiva. Nu am mai avut timp sa ajungem si la gara. Asadar... next time!
(Take a picture in a train. Bonus if it's a locomotive. But, we run out of time so we didn't make it to the train station. Also, next time!)

18. Mergeti la cineva care nu este membru din echipa si salutati-l cu: Ce mult ma bucur sa te vad!
(Visit someone who is not a team member and greet him with: how pleased am i to see you!)


19. Poza la mormantul lui Eminescu. Bonus cine aduce lista cu cele mai multe titluri de poezii scrise de el.
(Take a picture at the Eminescu's grave, [he is the most famous writer in Romania]. Bonus who brings the longest list with poems title he wrote.)

20. Cantati imnul Romaniei in fata unui steag.
(Sing Romania's hymn near a flag.)


21. Urcati scarile rulante care coboara.
(Go up on a escalator that is going down.)


22. Cireasa de pe tort si cea mai penibila dintre toate:
Cantati un colind in metrou intre doua statii.
(And the best of the best and the top unpleasant task was to sing a carol in a subway train between stations.)



In concluzie, am facut bataturi in picioare si o febra musculara de neimaginat dar s-a meritat, ne-am distrat pe cinste si am reusit sa cunosc o parte dintre cei cu care doar ma salutam in biserica, deci tot e ceva :) Nu sunt in toate pozele pentru ca m-am ocupat de regie, filmat si pozat. Astept o alta sambata de pomina!
(In the end, i had corns in my feet and muscular fever but it all worth it, we had a great time and i got to know some of the people i was just saying hi in the church. I am not in all the pictures because i was in charge with the direction, recording and taking pictures. I can't wait to another Saturday to remember!)




joi, 26 martie 2009

GENERATIA '80

Nu stiu cine a scris textul de mai jos dar ma recunosc in acea perioada...
........................

Aceasta este o scrisoare nostalgica, adresata celor are fac parte din generatia noastra, GENERATIA X. Nascuti la inceputul anilor 80, vedem acum in anul 2009 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o ei, si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani.

Nu avem amintiri despre primii pasi pe luna, nici despre razboaie sangeroase, dar ne pricepem la istorie si la politica mai mult decat cred batranii, care bombane in spatele nostru ca "noi nu stim nimic".

Eu fac parte din ultima generatie care a jucat "Ascunselea", "Castel", "Ratele si vanatorii", "Tara, tara! Vrem ostasi", "Prinsea", "Sticluta cu otrava", "PacPac", "Hotii si vardistii", ultimii care au strigat "Un doi trei, a perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care am facut petreceri video (inchiriam un video si stateam sa ne uitam la filme 2 zile inchisi in casa), primii care am vazut desene animate color, primii care am renuntat la casete audio si le-am inlocuit cu cd-uri.

Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Puma era deja lider de gasca. Noi nu am dat examene de Capacitate, nu am dat teste grile la admitere. Noi am fost ultimii "Soimi ai Patriei" si ultimii "Pioneri".

La gradinita am invatat poezii in romaneste, nu in engleza... Si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari. Am sorbit din ochi Sclava Isaura, Beverly Hills, Melrose Place, TwinPeaks, Dallas .. Si cine zice ca nu s-a uitat, ori minte, ori nu avea inca televizor. Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolut superbe de apa. Intre timp, ne consolam cu Tango cu vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala.

Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si Michael Jackson, si Backstreet Boys, si Take That, si inca nu auzisem de manele, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansam! Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atat de Abba, si de Queen, cat si de noile nume gen 50 Cent si Britney Spears.

Am citit "Licurici", "Pif", "Ciresarii", si am baut Cico si Zmeurata si ni s-a parut ceva extraordinar cand au aparut primele sucuri "de la TEC" fara sa ne fie teama ca "au prea multe E-uri", iar la scoala beam toata clasa dintr-o sticla de suc fara teama de virusi. Noi am baut prima Coca-Cola la sticla si am descoperit internetul.

Noi nu ne dadeam bip-uri, ne fluieram sa iesim afara, noi nu aveam dolby surround system, taceam toti ca sa auzim actiunea filmului, nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris de care ne plictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline de praf. Abia asteptam la chefuri sa jucam "Fantanita", sau "Flori, fete sau baieti",sau "Adevar sau Provocare", sau orice ne dadea un pretext sa "pupam pe gura" pe cine "iubeam".

Noi suntem cei care inca au mai "cerut prietenia", care inca roseam la cuvantul "sex", care dadeam cu banul care sa intre in farmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sa le aruncam in capul colegilor, care am completat mii de oracole, sperand ca persoana iubita va citi acolo unde scrie "De cine iti place?" ca ne place de el/ea.

Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, tot noi suntem generatia care eram pe afara cu paine unsa cu unt sau mere, prune sau nuci si daca aveai o portocala se aduna toti copii din scara...

Nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute de copii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam, parintii nostri nu au "child proof the house", ne-au trimis sa cumparam bere si vin de la alimentara, si cate un pachet de tigari de la tutungerie.

Noi am auzit cum s-a tras la Revolutie, noi am fost martorii a trei schimbari de bancnote si monede, noi am ras la bancuri cu Bula, noi am fost primii care au auzit-o pe Andreea Esca la Pro TV, noi suntem cei care mai tinem minte emisiunea "Feriti-va de magarus". Suntem o generatie de invingatori, de visatori, de "first-timers"...

...................................

Eu tin minte ca faceam colectie de surprize Cindy, Turbo, Minti... si acum il mai innebunesc pe Gabi uneori ca vreau guma MINTI :) Ieseam afara cu un codru de paine si nu ne era rusine. Azi copiii merg aproape zilnic la fast-food.

Ma uitam la strumfi pe canalul bulgarilor si stateam cu furculita infipta in carcasa televizorului ca sa avem semnal. Mama uita oala cu ciorba pe foc cand incepea Sandy Belle. Doamne, ce amintiri frumoase... Azi copiii se uita la desene animate sunt cu tot felul de monstrii, Pokemoni si alte specimene.

Ne rugam de mama sa ne lase o jumatate de ora afara cu presuletul si trebuia sa stam obligat-fortat in fata blocului, sa ne monitorizeze mai bine de la balcon. Ne regaseam cu vecinele si incepeam jocurile de-a mama si de-a tata cu papusile, de-a restaurantul, umplandu-ne de noroi cu frunze, specialitatea casei... Tot timpul stiam ca sunt privita de sus, d'aia nici nu reuseam sa ma strecor pana in spate unde era adevarata distractie...baietii ;)) Cand ii prindeam, ce ii mai alergam! Ma inroseam la "flori, fete si baieti", asteptand sa mi se rosteasca numele desi niciodata nu il auzeam... Ce echilibristica mai faceam pe bara de batut covoare, de cate ori nu am cazut in cap si nu am mai fugit la mama de frica sa nu mi-o fur... Mergeam in spatele cofetariei si cerseam prajituri cu copiii mai indrazneti. Cumparam paine pentru vecina si imi dadea si mie bani de un covrig. Seara, mama alerga dupa noi pentru ca nu voiam sa intram in casa... Azi copiii au locuri speciale de joaca sub supraveghere permanenta.

Am baut si eu la TEC suc de kiwi, era plin de chimicale dar asa bun mi se parea... habar n-aveam ce sunt kiwi dar culoarea aceea verde, total diferita de celelalte mi se parea cea mai delicioasa. Ma jucam de-a TipTop MiniTop cu spray-ul pe post de microfon, topaind de nebuna in varful patului. In ziua de azi, copiii au Karaoke Systems.

Abia asteptam vacantele pentru a merge la tara, la bunicii, voiam sa ma joc cu verisorii, sa plimb vaca, sa adun stir pentru porci (bine, pe astea nu le asteptam), sa ma catar prin copaci, sa ma joc cu toti vecinii si stiam ca se uitau admirativ la mine pentru ca eram de la oras si treceam clasa a V-a, ceea ce era dificil pentru multi dintre ei sa urmeze scoala mai departe. Radeam de altii cand erau intepati de albine, mergeam la furat de struguri si ajungeam acasa cu genunchii zdreliti in fiecare vara. Azi copiii merg la DisneyLand si in excursii cu clasa in Roma, Londra sau Paris.

La scoala eram in permanenta urmariti sa avem unghiile curate, parul ingrijit, uniforma calcata iar profesorii erau dumnezei. Niciodata nu le calcam de sub cuvant, cand intrau in clasa, indiferent de materie, toti aveam cate un nod in gat. In pauze, completam oracole, se mai cereau prietenii si se spuneau bancuri. Azi o avem pe eleva porno, bibliotecara porno, profesoara porno.

............................................

Stau si ma gandesc daca mai vreau copii...poate doar daca s-ar deschide portile planetei Marte si s-ar face o selectie de cultura. Sunt nostalgica.


marți, 24 martie 2009

AVOCATII DREPTATII SI MICILE LOR SCAPARI

Cele ce urmeaza au fost extrase dintr-o carte numita “Disorder in the American Courts” si sunt lucruri reale spuse in timpul proceselor:

AVOCATUL : Aceasta astenie grava va afecteaza memoria ?
MARTORUL : Da.
AVOCATUL : In ce fel va afecteaza memoria ?
MARTORUL : Uit.
AVOCATUL : Uitati ? Ne puteti da un exemplu de ceva pe care l-ati uitat ?

*

AVOCATUL : Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, el nu-si va da seama de treaba asta pana a doua zi dimineata?
MARTORUL : E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou ?

*

AVOCATUL : Fiul cel tanar, cel de douazeci de ani, ce varsta are ?
MARTORUL : Are 20, cam ca si IQ-ul dumneavoastra.

*

AVOCATUL : Erati de fata cand v-a fotografiat?
MARTORUL : Glumiti?

*

AVOCATUL : Deci data conceperii (bebelusului) a fost 8 August.
MARTORUL : Da
AVOCATUL : Si ce faceati dumneavoastra atunci?
MARTORUL : Cam ce credeti ca faceam?

*

AVOCATUL : Ea avea trei copii, asa e ?
MARTORUL : Da.
AVOCATUL : Cati din ei erau baieti ?
MARTORUL : Niciunul.
AVOCATUL : Era vreunul din copii fata ?
MARTORUL : Onorata Curte, cred ca am nevoie de un alt avocat. Pot sa-mi iau un alt avocat ?


*

AVOCATUL : Cum s-a incheiat primul dumneavoastra mariaj ?
MARTORUL : Prin moarte.
AVOCATUL : Si prin moartea cui s-a incheiat ?
MARTORUL : Incercati sa ghiciti !

*

AVOCATUL : Puteti descrie individul ?
MARTORUL : Cam de inaltime medie si purta barba.
AVOCATUL : Era barbat sau femeie ?
MARTORUL : In afara de cazul in care era vreun Circ in oras, as merge pe varianta barbat.

*

AVOCATUL : Doctore, cate din autopsiile pe care le-ai facut au fost pe oameni morti ?
MARTORUL : Toate. Cei inca vii … se zabat prea mult !

*

AVOCATUL : TOATE raspunsurile dumneavoastra trebuie sa fie ORALE. Bine ? La ce scoala ati fost ?
MARTORUL : ORALE.

*

AVOCATUL : Va amintiti la ce ora ati examinat trupul ?
MARTORUL : Autopsia a inceput la ora 8.30 p.m.
AVOCATUL : Si D-nul Denton era mort in acel moment ?
MARTORUL : Daca nu, in mod sigur a fost pana am terminat autopsia !

*

AVOCATUL : Esti calificat sa dai o mostra de urina ?
MARTORUL : Dar dumneata chiar esti calificat sa pui intrebari ??

*

Si … cireasa de pe tort !!!
AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ?
MARTORUL : Nu.
AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ?
MARTORUL : Nu.
AVOCATUL : Ai verificat daca mai respira?
MARTORUL : Nu.
AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu atunci cand ai inceput autopsia ?
MARTORUL : Nu.
AVOCATUL : Cum poti fi sigur Doctore ?
MARTORUL : Pentru ca creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu.
AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru ?
MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura.

duminică, 15 martie 2009

MATEMATICA E TOTUL

Primii bani castigati de mine au fost in clasa a IV-a. Am venit acasa cu 300 de lei, primiti dupa olimpiada la matematica pe tara. Iesisem pe locul III. Eram euforica, ii tineam stransi in mana si ma gandeam sa ii pun bine si sa imi iau... dar nici bine nu apucasem sa imi fac planuri ca tata veni la mine si-mi spuse doar atat: Da-mi mie banii aia, trebuie sa cumpar ceva si nu am, ti-i aduc diseara. I-am dat cu mana tremuranda... Dar felicitarile unde sunt? Ma gandeam eu...
Nici in ziua de azi nu am apucat sa cheltui banii aia, pentru ca nu i-am mai vazut de atunci.

Venise clasa a V-a. Intrasem la clasa speciala de mate-info ca si premiu din partea scolii. Ma mandream cu mine, abia asteptam sa le arat celorlalti colegi ce stiu eu sa fac cu cifrele. Dar, cum planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ, am ramas corijenta la matematica in clasa a VI-a. Munceam pe branci, si brancile in gol, sa iau un 4,50 in teza sa imi iasa 5. Dar nu reuseam, uram cartile alea de olimpiada din care ne dadea lucrari. O uram pe Andreea Stoleru care era cea mai buna la matematica...si la romana...si la desen...si la...toate! Tot in semestrul ala am ramas corijenta si la franceza. Tin minte si acum cum urcam scarile pana la 10 cu viteza melcului impleticit si cum zgariam cu lama cerneala rosie din carnet ca sa trec eu acolo 5, nu 4. Sa nu ma bata mama.
Oricum, tot pe scara am dormit in seara in care au aflat, pana la urma.

Clasa a VIII-a venise ca un vartej, incepusem meditatiile cu o batranica ce ma impresiona prin cum tragea liniile atat de drepte, cu mana libera! Am dat un party in gandul meu cand am inteles in sfarsit cum se rezolva ecuatiile de grade mai mari ca 4. Am luat capacitatea, spre usurarea mamei.

Am dat la liceu, pe atunci in afara de capacitate mai dadeai un test ca sa intri la liceu, eu am vrut la unul economic si a trebuit sa dau...matematica. O saptamana a durat pana am aflat rezultatul. Aveam cosmaruri cu cifre, ma inghiteau, ma urmareau si imi strigau cu vocea mamei ca sunt o ratata, buna la nimic daca nu stiu matematica. Am intrat.

Ma schimbasem total. Nu mai eram fata aceea sfioasa, care venea cu o jumatate de ora inainte de inceperea orelor si se ascundea in spatele scolii doar ca ceilalti sa nu o vada cat de urata si proasta e, aveam impresia ca imi era scris in frunte. Nu mai eram fata aia care ii batea pe baietii din clasa daca o necajeau cumva. Nu mai eram fata aia indragostita de cel mai frumos baiat din scoala, si care nega vehement lucrul acesta. Ajunsesem la liceu, eram fata mare de-acum. Imi luasem angajamentul sa invat bine. Si, inainte de toate, sa inteleg o data pentru totdeauna matematica asta scarboasa.

Ma rugasem pentru un profesor bun. N-am avut parte, Dumnezeu a vrut sa ma invete o lectie pe care multi o omit. Iti poti fi propriul dascal daca ai vointa. Am inceput sa citesc, la propriu vorbind, cartea de matematica. Aveam atatea nelamuriri ca a trebuit sa scot cartile prafuite din generala sa inteleg anumite notiuni ce ma chinuiau si peste care nu puteam trece la nivelul urmator. A venit si prima teza.

Au venit tezele! Spuse Mihaela, trandind usa vestiarului in care se ridica sudoarea pana la tavan. Fetele isi luau repede maiourile pe ele, impingandu-se cat mai aproape de Mihaela pentru a afla rezultatele. Care a fost cea mai mare nota? Intreba Irina, una dintre cele mai destepte colege. O priveam admirativ. Era frumoasa, cea mai frumoasa de fapt din clasa, desteapta, gingasa, iti venea sa ii dai numai 10. Chiar si daca era absenta.
9,
spuse Mihaela gafaind, dupa atata alergat pe scari. Wow, desteapta tare Irina asta, ma miram eu in sinea-mi, in timp ce mi se perindau prin fata subiectele dificile ale tezei. Cine a luat 9? M-am auzit intreband. Auzi ce intrebare prosteasca, parca nu era evident. Doar statea in fata mea, mandra ca o statuie geniala.
Cum cine? spuse Mihaela.
TU!


A fost un moment de rascruce in viata mea. A trebuit sa ma dezmeticesc bine cu acel nou statut pe care il capatasem. Gloria venea cu o responsabilitate pe care nu stiam daca eram in stare sa o intretin. Nu voiam sa imi dezamagesc colegii, pentru ei faceam sute de exercitii pe sub banca in timpul orelor de romana, filosofie, economie samd. Pentru ei ma certam cu profesoara de matematica in fiecare ora, pentru ca era incapabila sa rezolve un exercitiu fara sa umple doua table. Pentru ei se tinea ora de matematica doar pentru ca eu eram singura care voia sa stea cand toti voiau sa traga chiulul. Pentru ei ieseam la tabla cand nimeni nu ridica mana sus. Pentru ei acceptam porecle gen Einsten, Integrala. Ma simteam ca Superman. Woman, in fine.

Profa de mate era genul acela comunist, care venea cu caietul plin de exercitii rezolvate de geniul de barbasu', ea nefiind in stare sa rezolve un exercitiu dintr-o culegere pe care i-o propuneam, dar care nici in ruptul capului nu mi-ar fi dat 10. I-am aruncat un teanc de caiete pline de probleme rezolvate pe catedra ca sa imi puna un 10 in catalog si mi-a spus ca nu le-am facut eu. Am trecut la tabla de o suta de ori sa ii arat o metoda mai usoara de rezolvare a unui exercitiu si mi-a spus ca ma complic. La teza, ultimul exercitiu imi era dedicat, sa nu cumva sa iau 10. Pentru ca ieseam la tabla in fiecare ora, imi dadea 9 pentru activitate, aceeasi nota pe care o dadea la toti care ieseau de 2 ori pe semestru. De ce? am intrebat-o intr-o criza de isterie, cand nu mai rezistasem dupa 4 ani de munca. Ca sa ii incurajez si pe ceilalti. Si cum mine, cum ramane?....

Niciodata nu mi-a iesit media 10 la matematica in liceu.

In facultate, la examenul de matematica am luat 10. In sfarsit...

p.s. Pentru toti cei care spun ca inveti la o materie doar daca profesorul este bun...nyet, eu am invatat pentru ca am vrut sa vad daca se poate.

p.p.s. Semnatura mea si acum este integrala de la -p la p din ellen dx;)))))

p.p.p.s. Urmatorii bani castigati au fost in clasa aX-a cand m-am apucat de dat meditatii la matematica.

vineri, 6 martie 2009

LEAPSA DE LA SOHO

Am primit si eu leapsa asta de la soho si o dau mai departe cui vrea;) e foarte draguta ;)))
Iata instructiunile:
1. Go to Wikipedia. Hit “random” or click here
*The first random Wikipedia article you get is the name of your band.

2. Go to “Random quotations” or click here

*The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.

3. Go to Flickr and click on “explore the last seven days” or click here

*The third picture, no matter what it is, will be your album cover

4. - Use Photoshop or similar to put it all together.

Iata si opera mea:

marți, 3 martie 2009

THANK YOU DAD, THANK YOU MOM

Am gasit filmuletele de mai jos pe www.evangelize.com. Mi-au placut la nebunie, sunt simple dar de efect.



luni, 2 martie 2009

DAD MEMORIES



Ce rau ca nu am avut si eu un tata care sa imi spuna toate chestiile astea.

duminică, 1 martie 2009

DE CE O IUBIM PE MAMA

Inca nu e 8 martie, dar cum eu scriu doar cand e ceva interesant de impartasit, mi-am zis de ce nu acum? Am citit asta undeva...


"Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus: "Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce in pat.'

O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.

Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata..

Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.

Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.

Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.

Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.

Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei..

Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.

Tata ii striga: "Credeam ca te duci in pat".

"Sunt pe drum", raspunde ea.

Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.

Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile.

In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.

Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.

...Minunat!...

In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in particular: "Ma duc in pat".

Si o si face ... fara nici un alt gand."

Efeseni 6:2 "Să cinsteşti pe tatăl tău şi pe mama ta" - este cea dintâi poruncă însoţită de o făgăduinţă -