sâmbătă, 28 februarie 2009

NE VEDEM?

L-am vazut prima oara pe blogul lui Bogdan si mi-a placut povestea. Un tip apatic descopera placerea de a trai. Sper sa va placa.

miercuri, 25 februarie 2009

LEAPSA PENTRU INA SI LAURA

Am citit pe blogul lui andy de leapsa asta, am zis sa incep si eu. Azi am scris 82.

Yeeeeee. Am vrut sa imi intrec recordul. Dupa o zi...
96 de cuvinte

Speedtest

Inca mai sper sa ajung la 100...

Dau mai departe Inei si Laurei.

Testul se gaseste aici.

marți, 17 februarie 2009

vineri, 13 februarie 2009

9 reguli pentru a-i curta fiica



Iată 9 reguli pentru a-mi curta fiica:

1. Dacă oprești mașina pe aleea mea și claxonezi, ar trebui să livrezi un pachet, pentru ca în nici-un caz nu iei pe nimeni!

2. Nu îmi atinge fata în fața mea, o poți privi, dar nu mai jos de gât.

3. Nu am nici-o problemă cu modul în care te arăți prin casa mea cu indispensabilii la vedere și cu blugii două numere mai mari, vreau doar să mă asigur că, pe perioada întâlnirii cu fata mea nu îți vei pierde, accidental, pantalonii sau boxerii, de aceea îi voi securiza de talia ta cu pistolul de cuie, înainte de a pleca din casă.

4. Sunt sigur că ți s-a spus că în ziua de azi, sexul fără metode de protecție te poate ucide, vreau totuși să elaborez: eu sunt protectorul și eu te voi ucide!

5. Nu am nici cea mai mică îndoială că ești foarte popular printre fete, dar dacă ieși la o singură întâlnire cu fiica mea, vei continua să ieși cu ea, și numai cu ea până când te va părăsi. Acum, ca lămurire, dacă îmi faci fata să plângă, și eu te voi face să plângi.

6. Când stai in hol și îmi aștepti uimitoarea fiică, nu sta și te holba o oră până vine, știi, daca tot stai așa de mult și aștepți, te-ai putea face util, eu știu... schimbându-mi uleiul la mașină.

7. Următoarele locuri nu sunt potrivite pentru a-mi duce fiica la o întâlnire: oriunde este un pat, o canapea, de fapt, oriunde este ceva mai moale ca un scaun de lemn. Oriunde nu sunt părinți, polițiști sau măicuțe la vedere. Un film ar fi bun, dar fără conținut romantic sau sexual. Filme cu fierăstraie sau crime, astea sunt ok. Un joc de hokey e bun... de fapt, cel mai bine ar fi sa o duci undeva unde sunt bătrâni, la un azil poate.

8. Nu mă minți. Poate îți par depășit dar în tot ce o privește pe fiica mea sunt Zeul-Atocunoscător-Nemilos al universului tău!

9. Teme-te, teme-te rău. De îndată ce ai parcat mașina pe aleea mea, ieși din mașină cu ambele mâini la vedere. Spune parola perimetrului și anunta cu voce clară că mi-ai adus fiica în siguranță și devreme, apoi întoarce-te la mașină. Nu este nevoie să intri în casă, fața camuflată de la fereastră, ai ghicit, sunt eu.


Cred ca fiică-sa e celibatară de mult :))




sâmbătă, 7 februarie 2009