luni, 15 decembrie 2008

NUNTA CU REMORCARI

Mi-au taiat cablul TV. Nu ma uitam, dar stiam ca e acolo pentru o Esca (informare) sau un Diaconescu (in caz de depresie). In fine, nu despre asta vreau sa postez.

Ema, prietena mea cea mai buna s-a maritat vara asta. Nu vreau sa insist pe cat de superba a fost nunta ci pe un eveniment de toata pomina.

Ecuatia sta in felul urmator: 4 domnisoare de onoare, imbracate la fel, rochii stramte si tocuri cui + o Dacia = oprit motor, banda a doua, Viilor.
Rezolvare ecuatie: proptit in tocuri + impins la Dacie = show pe Viilor => gura casca in tramvai, hohote de ras in masinile care facusera coada, afirmatii colorate si poze fratilor, poze facute cu mobilul! Adevarul e ca nici eu nu as fi scapat asa one in a lifetime momment.

Am scapat imbujorate dar cu coafurile, tocurile si crapaturile intacte.

7 comentarii:

Laura spunea...

Mamă ce de oameni..whoa :O
Cat despre peripetie, genial. Lucrurile spontane fac amintirea placută :D

Anonim spunea...

He he.

Si eu mai fotografiez nunti si am mai prins cateva momente memorabile, dar cred ca un cadru bine executat avand in rolurile principale patru domnisoare de onoare nervoase si hotarate sa ajunga la nunta vs o Dacie incapatzanata ar fi ramas celebru peste multi, multi ani.

:P

Elena Sandor spunea...

cu siguranta ar fi ramas, din cauza asta nu mai pot de ciuda ca nu am decat imaginea din memorie;))
Lala, cand eram in masina si Cristina nu mai reusea sa o porneasca, am inchis ochii si m-am vizualizat impingand cu spor la ea, dar sincer, ca inca mai speram sa se aprinda vreo scanteie ceva:)))

Laura spunea...

...ca doar e vorba aceea "speranta moare ultima"..sau scanteia?! ;))

Anonim spunea...

Extraordinare momente! Sunt foarte placut impresionata ca asa ceva exista si se poate petrece nu numai in filme. Foarte foarte frumos!

Elena Sandor spunea...

Exact:) Si mie imi plac nuntile de genul asta, asa va fi si a mea:) daca vrei, poti sa vezi niste poze frumoase de la nunta sorei mele care a fost acum o luna aici: http://www.facebook.com/album.php?aid=283167&id=572915720&l=a7a061ef5f

Anonim spunea...

Adevarat extraordinare!...Iti multumesc tare mult pentru share-uire. :)