luni, 21 decembrie 2009

Celui ce va fi numit "omu' meu"

Iubirea exista in lucrurile marunte - mici atentii, o mana pe umar, un sarut in trecere. Un castron de capsuni.Iubirea e o tesatura dura. Care rezista in orice conditii. Si pe care o poti purta o viata-ntreaga.


Doi oameni care se iubesc cresc impreuna ca doi arbori ce-si impletesc ramurile pana cand e imposibil sa-i mai deosebesti.Dragostea se imbogateste cu fiece lucru pe care-l impartasim - si se intareste cu toate necazurile prin care trecem impreuna.

Este minunat ca ne trezim in fiecare dimineata si iti caut mana si te simt alaturi de mine, pentru mine, mereu.Iti stiu toate chichitele, toate toanele. Si, intr-un fel, pentru motivele pe care nu le pot pricepe, sunt nebuna dupa tine.
Nu esti perfect, slava Domnului! Dar ciudateniile si hachitele tale ma incanta si nu te-as vrea altfel decat esti.Te simt in fiecare coltisor, oricat de departe te-ai duce.
Cat esti plecat pentru mai multa vreme, imbrac uneori geaca ta veche ca si cum m-as inveli cu tine.Tot ce ma-ncanta pierde jumatate din interes daca nu esti cu mine sa ne bucuram impreuna.

Cand inima sotiei mai tresalta la auzul cheii barbatului ei in usa, atunci mariajul este viu si complet.Imi doream sa fiu perfecta - dar acum ma bucur ca sunt asa cum sunt. Pentru ca tu ma iubesti asa cum sunt.

Nu stim ce pericole, ce surprize ne asteapta in continuare, dar simplul fapt de a continua drumul impreuna certifica fericirea.Sotul e un barbat pe care-l lasa vederea tocmai la timp pentru a nu-ti mai vedea cearcanele, petele de pe piele, zbarciurile si pungile de sub ochi.El este cel mai bun prieten pe care-l vei avea vreodata in viata, iti va impartasi gandurile, lacrimile, rasetele. Este cel alaturi de care poti imbatrani si pe care-l poti urma pana la capatul pamantului. Si daca-ti suna prea sentimental, n-am ce-ti face pentru ca asa simt cand ma gandesc la el.

Texte culese de Pam Brown
Foto www.deviantart.com

5 comentarii:

jo spunea...

as manca toate capsunile alea

silviu spunea...

Foarte dragut postul...imi spui te rog cum ti-ai pus counterul pe blog? :D

Eileen spunea...

Intra aici: http://www.amazingcounter.com/

Liviu spunea...

nice words there

Ioan Alexandru Tantar spunea...

Superb.Sper sa fie o realitate si in vietile noastre de familie.