miercuri, 30 iulie 2008

Dragostea trece prin stomac



www.deviantart.com

Pentru mine a merge in Carrefour seamana cu o excursie pentru terapie ocupationala. Ma pierd printre rafturi ca Alice in Tara Minunilor si am o privire... nu stiu cati ma inteleg... ca atunci cand deschid cadourile de Craciun (de fapt, eu nu stiu cum e ca nu prea am avut parte de asa ceva dar am vazut in filme) si zic: ia te uite, ce pachet de gume! sau uite ce ketcup cool! Mai ceva ca bietii retardati care au motive realiste pentru comportamentul lor, dar eu nu ma pot abtine sa nu ma minunez de fiecare produs:))
Ca sa va exemplific, daca ati trecut luni prin supermarketul cu pricina si ati fost lovit de o nebuna cu doua reviste in mana si un carut care statea sa se dezmembreze va rog sa ma scuzati... de vreo luna ma tot plictisesc acasa si am incercat tot ce se poate: mare, internet, sedinte foto, curatenie, spalat rufe, calarie, iesit prin parcuri, muzee, shopping (de fapt de asta nu m-as fi saturat dar s-au saturat banii de mine) si, ca orice actiune, le-a trecut efectul pentru ca imi place diversitatea, de aceea mi-am zis sa ma apuc de ceva nou pentru mine: gatitul (mai ales ca si-atunci cand faceam omleta aveam emotii).
In prima zi am facut pui ratatouille si melba trifle de piersici dar a iesit mai mult pui cu legume si crema de vanilie cu nectarine si zmeura. Dar trebuie sa existe si un inceput, nu? A doua zi am facut spaghete cu fructe de mare (preferatele mele) si iglu cu fructe de padure care a iesit ca o minge rosie plina de zmeura, capsuni si afine, trebuia sa fii tare ciudat sa mananci asa ceva. In ziua respectiva, cumparasem doua reviste pline cu retete si cautam de zor rasfoind ca intr-o biblioteca de parca eram numai eu si chefu' care tot dadea indicatii, iar eu, sorbindu-i cuvintele, ma tot impiedicam de obstacolele cu maini si picioare care isi cautau cuminti de'ale gurii. Pana la urma am facut copanele cu ciuperci umplute si sos de smantana cu usturoi. Azi mi s-a parut foarte bun dar era de la foame:))
Cred ca ma opresc din gatit pentru ca iubitul meu s-ar putea invata cu asa ceva si ar crede ca i-a pus Dumnezeu mana in cap desi pana acum nu a incercat nimic din veleitatile mele de bucatareasa in afara de cateva sandvisuri. Sau, poate, am sa continui cu treaba asta din moment ce si el face ceva ce imi place: imi trimite mailuri de dragoste:)

3 comentarii:

FrEEna spunea...

Interesante optiuni pentru timpul liber..credeam ca e cusur sa fugi de monotonie..dar uite ca am mai dat de cineva care iubeste diversitatea incat sa incerce atatea lucruri doar intr-o luna! tine-o tot asa, sigur mai sunt multe de facut..ce spui de pictura? cu degetele..:P

Elena Sandor spunea...

super, sa stii ca e urmatoarea optiune, mersi ina!!

MinimalAdriano spunea...

poate imi spui si mie cum ti-ai facut slide-ul de sus din dreapta blogului tau. cel cu imagini cu tine. dragut blog-ul tau ;)