joi, 30 octombrie 2008

Londra in imagini

Tower Bridge


Prima corabie folosita in Piratii din Caraibe I





Malul Tamisei inainte de maree


Westminster Abbey


London Theater



Double decker bus

Eco mime

London Eye


Millenium bridge




Big Ben



miercuri, 29 octombrie 2008

Rachel Ray


Una dintre pozele cu baloti facute de Ana... mi-e asa dor de ea! Voiam doar sa mai amintesc aici pe blog o chestie ce m-a impresionat foarte tare in calatoria mea. Alergam la un moment dat printr-un supermarket dupa branza, struguri, cola si altele si am dat de un raft cu noi aparitii literare printre care si o carte de bucate scrisa de Rachel Ray pentru care am facut un "cult" ;)) am apucat doar sa vad culoarea verde de pe coperta cand Margaret si Ana m-au tarat pana la casa pentru ca nu mai era timp de poposit, ne grabeam la casa de pe lac. Mi-a fost asa ciuda ca nu mi-am cumparat-o, stiam ca la noi nu o voi gasi pana cand... in ziua plecarii, stateam la masa cu gandurile mele si mancam pancakes pentru ultima oara cand mi-a fost varata in fata o carte verde!!!! Nu va mai spun ce era, banuiti doar. Nu mi-a venit sa cred ca am primit-o pe Rachel Ray intre doua coperti :) Margaret mi-a spus ca si-a dat seama in magazin cat de mult mi-a placut cartea chiar daca am vazut-o timp de 5 secunde si mi-a facut-o cadou, asa de plecare. Multumesc!

p.s. Am incercat una dintre sutele de retete, yummy!

miercuri, 22 octombrie 2008

BACK HOME FROM USA






Am plecat. Am lasat in urma o ultima sedinta foto cu 15 minute inainte sa mergem la aeroport, asta de dragul Anei pe care am imbolnavit-o cu microbul fotografiilor. Se chinuia mititica cu un aparat nu foarte performant, imprumutat de la o matusa [am luat cina la ea in ultima seara pentru ca isi dorea sa ma cunoasca, ocazie cu care am vazut cat de disperati sunt americanii dupa gimnastele romance. Am primit niste acadele de la unchiul Anei, motiv pentru care am polemizat pe originalitatea bucatelor romanesti si m-am ales cu obligatia de a ii pregati o ciorba data viitoare]. Revenind la subiectul anterior, am vazut incantarea Anei de fiecare data cand baga cate un flash si i-am spus ca imi plac tare mult balotii de paie rotunzi. Cred ca am zeci de poze facute de ea cu balotii respectivi, cu case, pomi si multe alte alea.
Am mai lasat in urma si focul de tabara in jurul caruia ne-am strans impreuna cu o prietena de-a Anei, Sammy. Am facut in premiera C'mores, tipic american, bezele topite in foc cu ciocolata si biscuiti, o minunatie! Am adormit la o comedie proiectata pe peretele camerei de studiu, asta de ciuda ca plec si nu pot sa stau mai mult cu Ana.
Am ramas cu despartirea de la aeroport care m-a marcat... am imbratisat-o pe Ana care, tin sa va reamintesc, este o tipa foarte tare pe situatie si nu se lasa impresionata foarte usor. Isi pastreaza sentimentele pentru ea si se vrea a fi dura. Cand am strans-o in brate a inceput sa planga in hohote... asa tare m-a impresionat incat i-am spus sa se abtina ca ii curge rimelul... Imi vor ramane intotdeauna intiparite in suflet lacrimile ei sincere de sora.. I-am promis ca revin si va fi si mai frumos si am sa ma tin de cuvant pentru ca ea merita tot ce e mai bun pe lumea asta.

p.s. V-am innebunit cu Salabute;))))) multi m-au intrebat ce inseamna. Ei bine, cand Ana si Sam erau mici, singurele cuvintele pe care le mai stiau in romana erau "la culcare", "apa", "caca", "paine". Un vocabular cam sarac, as spune eu dar de baza. Atunci, Rick, a inventat un cuvant care se dorea a fi romanesc si care sa insemne... absolut orice! Buna dimineata, hai la market, esti frumoasa, ma disperi, la revedere, orice. Sa va mai spun ca 50% din discutiile noastre includeau si cate un salabute?:))))

p.p.s. Dupa calatoria in State am fost doua zile in Londra dar asta e o alta poveste...

luni, 13 octombrie 2008

SHOPPING?!

Ana, Sammy si moi - dupa un shopping copios


Olive Garden - best italian food


Eu, Ana, Elizabeth si Ben - surprize party


Ziua de azi nu a fost doar despre alergatul prin malluri dupa toale, accesorii si alte palarii, nu a fost doar despre semnele de intrebare ale lui Sammy cand m-a vazut cu my gay bag (geanta pe care mi-am cumparat-o de la Kings Island spre indignarea Anei pentru ca tortile aveau culorile curcubeului simbol denaturat de americani si identificat cu miscarea gay-ista), nu a fost doar despre oferta de job pe care am primit-o in Hollister desi plecam peste 2 zile, nici despre cele 30 de minute petrecute in fata unei gherete cu ochelari pentru a alege o pereche Anei, determinata sa refuze tot; ziua de azi nu a fost doar despre fataitul prin Charlotte Russe cu o bluza abia probata, cautand-o disperata pe vanzatoare pentru ca mi se inchisese cabina, nici despre taiatul numelor de pe lista cu cadouri; n-a fost doar despre Victoria's Secret si nici despre pranzul la Olive Garden, unde crevetii sunt interzis de deliciosi.

Ziua de azi nu a fost nici despre petrecerea supriza a sorei Anei, Elizabeth, nici despre fetze noi, nici despre indesarea in geanta mea a hainelor pe care sora Anei i le furase din sifonier, nici macar despre cele 9 caprioare pe care le-am vazut, in sfarsit dupa atata cautare, nici despre urcatul tiptil pe scari la o ora tarzie de teama sa nu ne auda parintii.
Ziua de azi mi-a invatat ochii sa zambeasca. Azi a fost doar despre sora mea si pofta ei de viata. Atat.