luni, 13 octombrie 2008

SHOPPING?!

Ana, Sammy si moi - dupa un shopping copios


Olive Garden - best italian food


Eu, Ana, Elizabeth si Ben - surprize party


Ziua de azi nu a fost doar despre alergatul prin malluri dupa toale, accesorii si alte palarii, nu a fost doar despre semnele de intrebare ale lui Sammy cand m-a vazut cu my gay bag (geanta pe care mi-am cumparat-o de la Kings Island spre indignarea Anei pentru ca tortile aveau culorile curcubeului simbol denaturat de americani si identificat cu miscarea gay-ista), nu a fost doar despre oferta de job pe care am primit-o in Hollister desi plecam peste 2 zile, nici despre cele 30 de minute petrecute in fata unei gherete cu ochelari pentru a alege o pereche Anei, determinata sa refuze tot; ziua de azi nu a fost doar despre fataitul prin Charlotte Russe cu o bluza abia probata, cautand-o disperata pe vanzatoare pentru ca mi se inchisese cabina, nici despre taiatul numelor de pe lista cu cadouri; n-a fost doar despre Victoria's Secret si nici despre pranzul la Olive Garden, unde crevetii sunt interzis de deliciosi.

Ziua de azi nu a fost nici despre petrecerea supriza a sorei Anei, Elizabeth, nici despre fetze noi, nici despre indesarea in geanta mea a hainelor pe care sora Anei i le furase din sifonier, nici macar despre cele 9 caprioare pe care le-am vazut, in sfarsit dupa atata cautare, nici despre urcatul tiptil pe scari la o ora tarzie de teama sa nu ne auda parintii.
Ziua de azi mi-a invatat ochii sa zambeasca. Azi a fost doar despre sora mea si pofta ei de viata. Atat.

4 comentarii:

Anonim spunea...

We're gonna go to the "mawl", to get some bracelets and some "shews".

:))

Elena Sandor spunea...

Daaaa, era atat de haioasa incat abia am reusit sa ma abtin sa nu rad!!! de fapt, cred ca am si ras nu mai stiu:P

Anonim spunea...

am o intrebare : ti-au placut baghetele de paine la Olive Garden ? :)) :)):))

Elena Sandor spunea...

Chiar imi pare rau ca am omis baghetele..absolut delicioase..se topeau pur si simplu in gura si aroma...oh, aroma!!!!!!!!!! de ce mi-ai facut pofta??? acum chiar am motiv intemeiat sa ma reintorc anul asta:))