sâmbătă, 25 iulie 2009

La multi ani, iubitule!


Stiam ca ai emotii prima oara cand m-ai vazut, pentru ca ti-am zarit coltul gurii cum tremura. Eu il educasem pe al meu, sa nu se dea in spectacol, pentru ca voiam sa fie un moment perfect. Si a fost cand mi-ai zambit, timid, de teama sa nu gresesti ceva. M-ai luat de mana si nu mi-ai mai dat drumul. Doar gara neprietenoasa ne intrerupea jocul mainilor... Imi spuneai inginereste, ca palma mea se potriveste perfect in a ta, iar eu cochetam rational, spunandu-ti ca nimic nu e perfect, doar in vise. Iar tu... esti un visator.
Cand mi-ai soptit prima oara ca sunt frumoasa, te-ai inrosit, de teama sa nu cred ca o spui asa, doar sa iti fie mai usor sa ajungi la inima mea. De aceea, continuiai sa o spui chiar si in diminetile in care eram morocanoasa dupa ce imi priveam urmele insomniilor, ale stresului sau ale ingrijorarilor. Eu iti spuneam ca ce vezi e ce primesti. Iar tu imi raspundeai cu cea mai sincera privire admirativa posibila, pentru ca tu... nu esti superficial.
Ti-ai dat seama ca sunt dificila si ma mir ca nu ai dat bir cu fugitii. In schimb, ai lasat timpul sa te invete sa ma accepti si sa ma iubesti mai mult cu fiecare nou defect pe care il descopereai, fiecare incapatanare care te-ar fi putut indeparta de mine, fiecare slabiciune care ma umaniza. Pentru ca tu... vezi dincolo de puterile mele.
Ai stiut de fiecare data sa imi aduci zambetul pe buze chiar si cand eram cel mai terifiant opozant al sau, pentru ca stapanesti arta binedispunerii. Cand te loveai de raceala mea, nu imi intorceai spatele ci asteptai rabdator sa revin la fata pe care o cunosteai, cu zambetul pana la urechi. Pentru ca tu... esti intelept.
Iti multumesc pentru ca tu crezi in minuni de fiecare data cand ma indoiesc de puterea divina, iti multumesc pentru ca ma incurajezi in intunericul ce se mai abate uneori asupra mea, iti multumesc pentru ma alinti intr-un mod unic si iti multumesc pentru ca dragostea ta pentru mine este reala, acum si aici.
A explica de ce te iubesc nu inseamna iubire ci contabilitate; inimile noastre vorbesc o limba pe care nimeni nu o va putea intelege vreodata. De aceea este perfecta.

La multi ani, iubitule!

5 comentarii:

Once-upon-a-time spunea...

:) Gabi , imi faci si mie o clona a ta , te rog ? Sufleteste vorbind ?:)) daca ai reusit sa o suporti pe Elena , trebuie sa reusesti sa te si dedublezi :))
Elena , imi permiti sa iau un gram de rabdare de la Gabi sa-l clonez ?:)))
va pup .

Elena Sandor spunea...

ha ha, Monica, poti sa il clonezi, se merita;))

Gilda (mami Gil ) spunea...

Ai scris la fel de frumos cum ma asteptsm din partea ta, draga mea Ele... >:D< Gil loves you a lot! si...si mai si...GOD loves you much more!
Ai rabdare cu el, invata-l sa fie cum iti doresti, fii cum isi doreste si totul va fii bine, trust me.
Baci e abbraci >:D<:*:* spero che ci vediamo presto perche mi manchi tanto, cara mia ;;) .
G.

Elena Sandor spunea...

Multumesc Gil, love you back! Ne vedem maine, te sun eu!

Alexandra spunea...

sa-ti traiasca iubitu`:)tare de treaba.;)